My Dog

Åter tillbaka i vardagen och jobbet efter några härliga och innehållsrika dagar nere i Motala och framförallt Göteborg och My Dog. Första gången jag var på den utställningen (perfekt att de just i år beslutat att man fick ta med ”besökshundar” mot att biljett löstes – båda tjejerna kunde hänga med även om det för deras del mest blev att ligga i buren). Många fina hundar fick vi se och även om det resultatmässigt inte blev några toppenplaceringar för ”våra” vovvar fick alla fina kritiker och jag tror att alla var nöjda.

Riktigt skönt var det även med en liten ”minisemester” när jag och Ninni bodde på hotell i Göteborg natten mellan torsdag och fredag, dock tror jag att Tilda  som genast kastade sig in under sängen och sedan spenderade hela natten där, gärna hade sluppit de röda monstren (Kiwi, Java och Moira) som alla tre hade massa överskottsenergi i kroppen och låg och busade och tuggade på varandra.

Efter att ha stillat ”titta-på-fina-hundar-dosen” åkte vi i fredags upp till Motala igen dit även Helena och Steffen hängde med för att övernatta innan det blev lite hundaktivering på Klubbarps hundklubb innan hemfärd i lördags. Det blev massa klättranade och balanserande på klubbens äventyrsbana för Kiwi, Java, Trøbbel, Qryss och Moira och sen avslutade vi med lite agility för Qinsan och kaninapportering för Qryss, Moira och Nea. Moira var duktig på att plocka upp det håriga liket när vi var själva men fick lite kortslutning i hjärnan när Ninni kastade ut kaninen – svårt att veta vem man ska springa till, matte eller bästaste uppfödaren 😉 så där blev det alldeles för mycket trams. Tog sedan med mig kaninen hem och tinade helt upp den under natten men tyvärr hade den ett hål i magen och för att bespara er detaljer kan jag säga som så att den inte luktade hallon eller såg helt fräsch ut där den låg i min tvättstuga… 😉 Några plockaupp-övningar med den finare delen av kaninen liggandes uppåt (som liten röd gjorde bra) blev det innan den åkte i en soppåse och ställdes ut på balkongen i väntan på att Helena och Steffen sen kom och hämtade den med en förhoppning från deras sida om att kunna rädda åtminstone några pälsdelar.

Bilder på de röda när de tog sig an Klubbarps äventyrsbana kan ses vid ett klick på finaste Java;

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “My Dog

  1. Vilka härliga dagar ni verkar ha haft och som vanligt fina bilder på de röda (och glimtar av en vit) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s