Tildis lilla knöl

Upptäckte för ett par veckor sen att Tildan har en liten, liten knöl – något mindre än en ärta i storlek – mitt i magen och ringde därför förra veckan och bokade en tid på Södra djursjukhuset till idag. När veterinären känt och klämt på min finaste och duktigaste som låg så snällt och stilla uppe på bordet konstaterades det att det är en juvertumör (trodde jag själv inte innan att det var eftersom knölen sitter ganska långt från spenen). Som vanligt när det handlar om juvertumörer så är det 50-50 om den är god- eller elakartad så nästa fredag är tid för operation bokad där en stor del av all juvervävnad på vänstersida kommer tas bort och sen är det bara hålla tummarna att analysen av knölen visar på ett snällt resultat.

Usch jag gruvar mig lite inför nästa vecka och det känns redan hemskt att behöva lämna lilla Tildan nästa fredag. Hon tycker ju att det är lite otäckt att komma in till veterinären och tittade idag skeptiskt på alla i personalen som försökte hälsa på henne – hunden som annars gärna hälsar och framförallt blir klappad på. Men framförallt känns det hemskt att utsätta henne för en operation som kommer resultera i massa smärta… 😦

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Tildis lilla knöl

  1. usch, vet hur det känns att behöva lämna dom på djursjukhus =/ men det kommer nog gå bra och tur att du upptäckte knölen i tidigt stadie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s